find din

Vores boliger tilføjes løbende herunder, som de udbydes til salg. Således kan du lige nu finde information om Søbakkehusenes rækkehuse i Valmuebakken samt lejligheder i KornblomstbakkenRøllikebakken og Kamillebakken.

Nedenfor kan du se, hvilke boliger der er ledige, reserverede og solgte, ligesom du kan finde uddybende information om hver enkelt bolig. Klik på pilen for at se isometrier af Søbakkehusenes enkelte etaper til salg eller find din bolig i listen herunder.

Ønsker du at se Søbakkehusene i sin helhed og læse mere om de enkelte områder, kan du gøre det her.

Følg os på de sociale medier

skriv dig op til

Tilmeld dig åbent hus på både række- og kædehuse, punkthuse og etageejendomme i Søbakkehusene. De første arrangementer finder sted allerede i begyndelsen af februar 2021.

Set i lyset af COVID-19 afholdes der flere mindre arrangementer inddelt efter boligtyper, og tilmelding vil derfor være nødvendigt. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og beder alle bære mundbind.

Udfyld formularen nedenfor, og vælg din ønskede boligtype. På den måde kan vi invitere dig til lige netop det arrangement, som er mest relevant for dig. Såfremt du er interesseret i flere boligtyper, er du velkommen til at vælge flere. Herefter kontakter Søbakkehusenes ejendomsmægler dig med nærmere information om arrangementet.

Vi glæder os til at se dig.
    Følg os på de sociale medier