Området

I Nærheden er der plads til mange forskellige familietyper – lige fra seniorsinglen til den store familie – men bydelen vil med sine bebyggelser, byrum og fællesfaciliteter særligt appellere til mennesker, som ønsker at bo et sted, hvor der er liv og mulighed for at møde andre, og hvor det nemme hverdagsliv er i fokus.

Det kan være børnefamilien, som gerne vil bo tæt på andre familier med børn eller pensionistparret som gerne vil bo et sted, hvor det er nemt komme rundt uden bil og det gode naboskab er i fokus. Mange oplever – på tværs af alder – at livssituationen ændrer sig, og der opstår nye boligbehov. Nogen stifter familie og får behov for mere plads. For andre er børnene flyttet hjemmefra og en mindre, ny og vedligeholdelsesfri bolig er mere attraktiv.

Søbakkehusene ligger i Nærheden med adgang til natur, grønne områder, gode idrætsfaciliteter, skoletilbud og daginstitutioner. Københavns nye forstad ligger tæt ved Hedehusene Station, hvor toget hurtigt tager dig til Roskilde eller København flere gange i timen. Søbakkehusene er AKF Koncernens boligprojekt i Nærheden. Vi bygger rækkehuse, punkthuse og længehuse. Læs mere om byggeriet, projektets tidsplan og boligtyperne her på hjemmesiden. 

Plade til alle
0
Rækkehuse
0
Punkthuse
0
Længehuse
0
Boliger i alt

OM AKF KONCERNEN

VORES FORRETNING

AKF Koncernen er et ejendoms- og investeringsselskab, der udvikler og driver erhvervs- og beboelsesejendomme, og investerer i danske produktionsvirksomheder.

VORES VÆRDIGRUNDLAG

Vores rødder i de kooperative virksomheder, der giver os noget helt særligt i den måde, vi driver forretning på. Ordentlighed er vores værdigrundlag, der efterprøves og efterleves hver dag.

VORES PROJEKTER

Vores projekter spænder over udvikling af interessante erhvervsejendomme til opførelsen af moderne og attraktive boliger, der danner ramme om moderne menneskers liv og hverdag.

Tidligere projekter

Nordens Søpark: 123 familieboliger i Trekroner Projektet er AKF Koncernens seneste store boligprojekt i Trekroner. Tryk på linket og læs mere om projektet.

UDVIKLING AF TREKRONER

AKF Koncernen har udviklet 60.000 kvm. bolig, butiksareal og kontor i Trekroner og har dermed været en af hovedaktørerne i udviklingen af Roskildes nye vidensby.

RENTEMESTERHAVEN

Udvikling af 36 moderne lejligheder i Københavns Nordvestkvarter. Projektet stod færdigt i april 2018. Tryk på linket og læs mere om projektet.